Live Help

Diensten

Het team van Pimbox helpt u graag met uw project. Migraties, Enterprise support, on-site of hybride (cloud en on-premise) mailserver implementaties. Bel 079-3637050 voor meer informatie.

Full service migratie

Pimbox kan de migratie van uw mailomgeving naar de cloud volledig voor u verzorgen. Zowel het inrichten van de nieuwe accounts als de migratie van oude mail naar de nieuwe omgeving. Zaken als beveiliging, archivering, hybrid mail, mobiele telefoons configureren, etc. nemen wij graag in het project mee.

Pimbox op uw kantoor

Niet in alle gevallen is Cloud Mail een goede oplossing. Maar wellicht is de functionaliteit van Pimbox die u hier leest u wel bevallen. Dan kunnen wij deze oplossing voor u ook op locatie installeren. De Pimbox appliance is schaalbaar van 50 tot 1000 accounts. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Pimbox in uw eigen datacenter

Heeft u een eigen datacenter dat u wilt inzetten voor uw eigen mailomgeving? Dan kunnen wij een Pimbox appliance inrichten op uw eigen infrastructuur, terwijl deze tóch gekoppeld blijft aan het online Controlpanel.

24/7 support

Heeft uw bedrijf afwijkende werktijden? Geen probleem. Pimbox biedt 24/7 telefonische helpesk. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Wat klanten zeggen

Bekijk onze referenties en klantverhalen