Live Help

Online video meetings. Gratis.

Binnen 3 klikken een Web Meeting met uw team of klant. Eenvoudig een document bespreken, presentatie houden of vergaderen met uw team. In HD video en audio.

Gratis tot 3 deelnemers!

Lees meer » Web Meetings

Hosted e-mail en agenda voor bedrijven

Pimbox Mail is je eigen mail en agenda account online. Voor Outlook, Apple Mail, Thunderbird, Browser en Mobiele telefoon. Overal direct beschikking over je gegevens. Heb je collega's? Met Pimbox Mail deel je mailboxen en agenda's in een klik.

Lees meer » Hosted e-mail

Online Fileserver

Synchroniseer je documenten automatisch op al je apparaten en deel bedrijfsdata eenvoudig met collega's en relaties. Net zo makkelijk als dropbox, maar zo veilig als je eigen server. Je eigen fileserver, maar dan online. Powered by Owncloud.

Lees meer » Online Fileserver

Online mail archief. Digitale duurzaamheid

Met Online Mail Archief heeft u een extra backup van uw bestaande mailservers. Bouwt u automatisch een archief op. Bent u nooit meer een mail kwijt. Kunt u supersnel zoeken. En voldoet u aan wet- en regelgeving.

Lees meer » Mail Archive

Hosted e-mail security

De logische evolutie van email beveiliging tegen spam en virussen. Een dienst waarmee email op afstand van de gebruiker, in de cloud, wordt gefilterd, zodat de organisatie er zo min mogelijk hinder van heeft en bovendien geen software en apparatuur hoeft aan te schaffen.

Lees meer » Mail Security
Products:

Email in de Cloud met Hosted Zarafa

Beschik altijd en overal over uw Mail en Agenda. Via Web, Outlook, Mac of Mobiel. Deel agenda's met uw collega's. Start een Web Meeting en Archiveer uw bedrijfsmail veilig Online. Alles wat een moderne kenniswerker nodig heeft. Voor een vast bedrag per maand.

Hosted Zarafa Awards

Hosted Zarafa demo mailbox aanmaken

Online Fileserver met OwnCloud

Uw eigen Dropbox voor het opslaan, syncen en delen van uw bedrijfsdata. Net zo veilig als een eigen fileserver, met het gemak van online cloud storage zoals Dropbox. Lees meer