Live Help

Over Pimbox

Pimbox is een verzameling van diensten om online communicatie en samenwerking tussen personen en groepen mogelijk te maken. De basis van Pimbox is het Zarafa Collaboration Platform. Hier zijn extra diensten in geïntegreerd zoals Archivering, Mail beveiliging en Video Conferencing.

Wie maakt Pimbox

Pimbox is opgezet door Campai. Gold Partner van Zarafa (ontwikkelaar van de succesvolle Nederlandse groupware oplossing 'Zarafa Collaboration Platorm'). Campai heeft als eerste ter wereld een Multi-tenant, multi-tier Hosted Zarafa platform ontworpen en opgezet. Inmiddels biedt Campai het Hosted Zarafa platform in whitelabel format aan aan resellers en wholesalers in verschillende landen.

Voor wie is Pimbox bedoeld

Pimbox is bedoeld voor bedrijven en zelfstandigen. In feite iedereen die geen eigen kantoor heeft, of geen eigen server(s) op kantoor wil. De ZZP-er die zijn mail veilig in de Cloud wil en er overal over moet kunnen beschikken. Vanaf een klein bedrag per maand. Maar ook organisaties met 50 tot 250 gebruikers kunnen eenvoudig een businesscase rondmaken. Geen investering in hardware, backups, beheer, hoge beschikbaarheid, beveiliging, etc. Gratis beschikking over een professionele helpdesk en altijd up to date software. Wij rekenen het voordeel graag voor u uit!

Visie & Roadmap

Het doel was, en is, om zoveel mogelijk oplossingen uit het Zarafa ecosysteem beschikbaar te maken als hosted dienst. Geïntegreerd met Zarafa. Eenvoudig te bedienen via een online Controlpanel. Via maandelijkse contracten. Naast de ontwikkelingen in de Zarafa Core, zoals Chat & Presence, VoIP, Social Media, etc. Zullen wij ook oplossingen als CRM, File storage, Document Management, ect. gaan aanbieden. Geïntegreerd met Zarafa.

Awards & Acknowledgements

Hosted Zarafa Awards  MKB Proof Award 2012 voor Pimbox!

Meer weten? Neem gerust contact op! Of probeer de 30 dagen demo van Pimbox.