Live Help

Klanten en referenties

Duizenden gebruikers in Nederland en Europa gebruiken de diensten van Pimbox. Hosted Zarafa, Online Mail Archief, VMX mailscanner en Spreed. Dit zijn hun verhalen. 

Futurecruiter

Futurecruiter is gespecialiseerd in Werving & Selectie voor middelbaar- en hoger opgeleide werknemers (MBO/HBO/WO). Binnen de disciplines Techniek en Inkoop brengt Futurecruiter opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar.

Princen Groep

De Princen Groep is een modern vervoerbedrijf waar bijna alle modaliteiten van vervoer over de weg worden ingezet. De grote flexibiliteit van onze MKB onderneming garandeert maatwerk voor elke klant.

Marti Orbak Software

For several years I introduce Pimbox at companies I am involved in like Marti Orbak Software, LineSolar and MITCon. The Pimbox service, flexibility, stability and pricingscheme together with the excellent Pimbox team make Pimbox my number one solution for email, calandering and mobile acces to my data. This is the must-have groupware solution for small to mid-size companies!

Marc Verkade - Directeur

Twinlife

Twinlife kleding is een bekend Nederlands modemerk dat in 1996 is opgericht. Het merk Twinlife kreeg bekendheid door de voetbal tweeling Frank en Ronald de Boer, de inspiratie voor de oprichting van het merk.

D&A Medical Group

Adviesbureau dat diensten levert aan zorginstellingen op het gebied van proces management, ICT en ziekenhuisvoorzieningen.

Toerkoop

Toerkoop reisburo Globus

Kids First

Ruim 1300 kinderen komen verspreid over 7 locaties iedere week bij ons de dag doorbrengen. Kids First biedt uiteenlopende opvang aan kinderen van 10 weken tot 13 jaar. Kids First staat voor professionele, pedagogisch verantwoorde kinderopvang en heeft het opvangen van kinderen op een veilige en prettige wijze als doelstelling.

TMS International

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte producties van wenskaarten en in de originele uitrusting / design manufacturing (OEM / ODM) van papierproducten, briefpapier en geschenken. Met eigen productiefaciliteiten in Europa en in China.

Viafrica

Viafrica is een sociale onderneming die middels IT-totaaloplossingen duurzame ontwikkeling in Afrika stimuleert. Wij werken vanuit de overtuiging dat maatschappelijke en economische ontwikkelingen hand in hand gaan. Onze lokale kantoren ondersteunen het onderwijs met hardware aangevuld met training, lesmateriaal en onderhoud. Daarnaast leveren wij IT-diensten aan lokale ondernemers en internationale ngo’s. www.viafrica.org

Online Kadolijst.nl

Gratis webdienst voor een simpele en mooie online kadolijst. ideaal voor trouwerijen, verjaardagen, housewarming en kraamkado's. Meer info: www.onlinekadolijst.nl

Mucosis

Mucosis B.V. is a clinical stage Dutch biotechnology company developing innovative mucosal vaccines that can be applied needle-free via the nose or mouth. More info: www.mucosis.com

Triforensic

TRIFORENSIC is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd op het gebied van forensische onderzoeken.

Pimbox als alternatief voor Google Apps

Als een webwinkel in Feestkleding ondervonden we tijdens carnaval problemen met het verzenden van grote hoeveelheden mail via Google Apps. Daarom zochten wij een betrouwbare, schaalbare mail-oplossing, maar wel met lage instapkosten. Na een prettig gesprek hebben we gekozen voor Pimbox. Bij de overgang kregen we te maken met wat technische problemen, maar deze zijn zeer snel en vakkundig opgelost door Roland en zijn collega's. Mail via Zarafa werkt uitstekend, en ook met het automatische archief zijn we erg blij. En het control panel werkt erg prettig. Aanrader dus, met name voor kleine bedrijven met grote ambities!

Stefan van Vliet, Directeur - Feestkleding365.nl


Pimbox voor vestigingen in verschillende landen

Pimbox biedt Viafrica de mogelijkheid om binnen één omgeving meerdere kantoren te beheren. De gebruikersinterface is volledig en overzichtelijk en biedt meer dan de standaard mailoplossingen. Voor onze Afrikaanse vestigingen is het prettig dat de hosting vanuit Nederland wordt gedaan zodat ze bij stroom- of internet uitval toch nog via hun mobiele telefoons hun mail kunnen benaderen.
We zijn Campai zeer erkentelijk voor het praktisch ondersteunen van Viafrica met deze oplossing.

Joost Dam, Directeur - viafrica.org


Marti Orbak Software

For several years I introduce Pimbox at companies I am involved in like Marti Orbak Software, LineSolar and MITCon. The Pimbox service, flexibility, stability and pricingscheme together with the excellent Pimbox team make Pimbox my number one solution for email, calandering and mobile acces to my data. This is the must-have groupware solution for small to mid-size companies!

Marc Verkade, Directeur - orbak.nl


Futurecruiter

'Pimbox biedt Futurecruiter de mogelijkheid om data op een verantwoorde manier op te slaan met het oog op flexibel werken. De uitstekende service van Roland en zijn team zorgt er voor dat aan een half woord genoeg is bij eventuele ICT gerelateerde vraagstukken. Hierbij wordt net zo lang ondersteuning geboden totdat 'het probleem' naar volledige tevredenheid is opgelost.  Pimbox beschouw ik daarom als een echte sparringspartner voor het MKB!

Marco Hoet, Managing Director - futurecruiter.nl